Användarmeny

Smart sök

Logga in

Det gäller att veta vad man gör

 

Det viktigaste är att man själv vet vad man gör så om tandläkaren gör fel kan man rätta det eller gå bort därifrån.

Ja orden att "den drabbade är den siste som förstår allvaret" sades av Tysklands mest kände kemist, Alfred Stock redan år1929.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Alfred_Stock

För er som vill läsa Engelska,

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_poisoning

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Stock

http://www.stanford.edu/~bcalhoun/AStock.htm

Ja Stock råkade bli sjuk av kvicksilver själv av vad han bar i sina tandlagningar och kvicksilverångorna på laboratoriet där han jobbade. Med sitt skrivande ville han upplysa och hjälpa sina medmänniskor bort från amalgamlandet.......

http://home.swipnet.se/raccarls/amalgam/reportage.htm

http://www.tf.nu/artiklar/nervos-for-kvicksilver-eller-nervos-pa-grund-av-kvicksilver/

http://art-bin.com/art/hanson_sw.html

http://home.swipnet.se/misac/divart6.html

Om man nu läst lite börjar man förstå hur fruktansvärt detta gift är och att det kryper in och ställer till oreda på de flesta ställena i kroppen.

Ja man kan jämföra en amalgamskadad med "Mad hatter" Galen hattmakare som fanns förr och dom använde kvicksilver .

http://en.wikipedia.org/wiki/Mad_as_a_hatter

Listan av saker som säger att kvicksilver är farligt kan göras lång.

Dock är det kunskap och att man läser olika saker som gör att man börjar förstå när var och hur detta oerhört giftiga ämne påverkar kroppen.

När FN soldater börjar förstå allvaret att någon verkligen sitter en bit bort med ett gevär och försöker döda FNsoldaten med en kula får dom många gånger "stela pinnens syndrom", ja dom blir chockade av verkligheten.

Många gånger har jag haft kontakt med personer som efter många år med mycket lidande äntligen förstår vad dom har i tänderna gripas av panik och vill genast får bort giftet. 

Det är där kunskap och goda råd kommer in och ser till att man sanerar amalgamet med skydd och förberedelser så man inte får bestående skador. Och givetvis behåller lugnet !

Själv satt jag med en utrangerad dator och läste på internet och orkade bara sitta där 10-15min åt gången men det medförde att jag fick kunskap om "Rävgiftet i tänderna ;)", den kunskapen gjorde att jag sanerade med skydd och i dag jobbar jag heltid även om jag inte är helt återställd sex år efter saneringen, ingen blir helt återställd men man ska låta kroppen reparera så mycket den kan av sig självt och ge kroppen bränsle i form av vitaminer och minneraler.

Ja man kan när man har lite kunskap fundera på vad skador som uppstår med kvicksilver. Ja vem har kommit genom livet utan att ha blivit kontaminerad av detta ämne ? Troligt vis väldigt få som inte fått vaccin eller sniffat kvicksilverångor någonstans.

Kvicksilver som jag ser det ger sig på nerver och kroppens celler, Det innebär att mest troligt ligger Damp, AD/HD och autism som en biverkan av kvicksiverkonsumtion, Ty detta degenererar nerver i hjärnan och vissa personer återhämtar sig inte, vissa har fått allt i mammas mage så då kallar läkare det medfött eller ärftligt........ Hur man nu kan komma till en så urbota dum slutsats ????

 http://www.youtube.com/watch?v=iXuooDgFQtc&;feature=related

Börjar ni förstå vad jag menar ?

Man kan inte bota en förgiftning med mer gift  "Värktabletter och lyckopiller"  Det är ett feltänk med astronomiska mått !!!!

Selen binder kvicksilver så det kan vara en bra början att hjälpa kroppen.