Användarmeny

Smart sök

Logga in

Vissa tål kvicksilver i sitt amalgam ??

 

Vissa tål kvicksilver i sitt amalgam ??

När man söker information tex på internet funkar människan så att när man funnit det man vill ha, slutar man söka.

Att vissa tål kvicksilver bygger mest på hörsägen och löst prat. Varifrån det kommer vet jag inte. Dock känner många sig bekväma med att slippa tänka att dom har en tungmetall i tänderna som sakta gör dom sjuka på ett eller annat sätt. Kvicksilver är fem gånger farligare än bly... så bly i tänderna är ett bättre alternativ men vem vill ha bly i sin närhet ?

Faktum är att när man lär känna den som aldrig haft problem med sina tandfyllningar, kommer det förr eller senare fram att köksskåpet är fullt med div mediciner för olika krämpor och sjukdomar.......Normalt så påverkas omdömmet och sättet att tänka av kvicksilver. Man får en form av Damp, AD/HD, Autism kan man säga. Fast för vuxna.....

Det finns ingen som helst forskning om att vissa tål kvicksilver ! Bara myten om att vissa tål det.....

Med utebliven forskning och utan möjlighet att testa sin förmåga att utsöndra kvicksilver, blir man bara en av alla dessa som senare får problem med kroppen.

Sanningen är den att vissa har en bättre förmåga att utsöndra "Göra sig av med" kvicksilver dom exponeras för. Detta betyder att får dom en lite större dos av nervgiftet blir de säkert sjuka.

De som inte tycker sig ha problem med sitt amalgam, hör till gruppen "med min erfarenhet" som oftast får hjärtproblem och alzheimer. Oavsett förmåga, så ansamlas hg i kroppen och ställer till oreda.

Den svenska filmen underkastelsen av Stefan Jarl är en bra beskrivning hur gifter påverkar kroppen och att havande moder lämnar över sitt gift till barnet i magen, och att gifterna barnet får i fosterstadiet blir något som skadar generna och förblir en defekt resten av livet.

Märk väl att när Stefan Jarl får provsvaret visar det anmärkningsvärt höga halter av kvicksilver men inget mer nämns om det.... Det mest sorgliga är när en kvinnlig forskare berättar om barn som fått en skada av något gift och så att säga inte är kontaktbara....

http://svtplay.se/v/2669420/dokumentarfilm/underkastelsen

http://youtube.com/results?search_query=Underkastelsen&;oq=Underkastelsen&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=0l0l0l21656l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0  

Finns även på svtplay, och att någon vänlig själ har laddat upp filmen underkastelsen på youtube är i sex delar och fullt möjlig att se på.

Så varför ser inga myndigheter detta och går ut med information till allmänheten ?